Vi udfører

Kontor

Kontorer

Rengøring af kontorområder i Farum og omegn. Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring af dit kontor. Har du brug for en fast aftale om rengøring af dit kontorområde? Vi yder pålidelig rengøringsservice, så du kan være sikker på, at vi kommer forbi, når vi har aftalt det.

Når vi gør rent på kontorer, er vi meget opmærksomme på at skabe et bedre indeklima for de ansatte. Kontorarbejde er stillesiddende arbejde, og et godt indendørsmiljø skaber bedre vilkår for at koncentrationen kan være med en hel dag. Vi udfører kontorrengøring så alt fra mødelokaler, hall, køkkenområde og fællesarealer fremstår indbydende og klar til brug for både medarbejdere og gæster. Rene og lækre lokaler giver altid det bedste førstehåndsindtryk af jeres virksomhed. Det hjælper vi jer med!

Kontakt os i dag!

Restauranter, caféer og køkkener

Professionel rengøring af restauranter, caféer og køkkener i og omkring Farum. Når det gælder erhvervsrengøring af erhvervslokaler knyttet til den gastronomiske branche, er hygiejne ekstra vigtigt. Vi ved nøjagtig hvor afgørende det er, at køkkener og serveringsarealer er fuldstændigt rengjorte og klar til madproduktion og service. Madproduktion kræver ekstra hygiejne, og den kan vi stå for.

Vi tilbyder professionel rengøring af dit køkken og serviceområde. Vi ved, det kræver meget at leve op til standarder vedrørende fødevarer, og vi sørger for jævnlig rengøring, så du kan fokuserer på at holde dit restaurant, café eller køkken levende og fuld af gæster. Madproduktion af i nogle tilfælde særlig grundig rengøring af specialudstyr. Når du kontakter os, aftaler vi, hvilke rengøringsområder, som vi skal stå for. 

Kontakt os i dag!
Bageri

Bagerier

Lad os stå for rengøringen af dit bageri i eller omkring Farum. Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring og vi har stor erfaring med rengøring af bagerier. Bagerier har ligesom andre køkkener særlige krav og standarder til hygiejne. Når du laver en rengøringsaftale med os, sørger vi for at tilpasse vores service nøjagtigt til dine behov.

Vi ved, hvordan bagerier har særlige arbejdstider, og vi er fleksible i vores service og tilbyder rengøring præcis når det passer ind i jeres skema. Det kunne f.eks. være hver eftermiddag. Er I på udkig efter dygtige rengøringsfolk til at varetage rengøringen af jeres bageri, så kontakt os allerede i dag. Vi står klar med gode rengøringsmidler og en stor viden om og erfaring vedrørende rengøring af bagerier.  

Kontakt os i dag!